CIEL BLEU

Een witte achtergrond met een paar lijnen erop

REFINED FLAVOURS

Een Michelin-gidslogo met een rode bloem en een hart

''Verwacht niet alleen onder de indruk te zijn van het eten, maar ook van de aandacht voor detail in elk aspect van de culinaire ervaring.''

Een rood logo voor gault & millau op een witte achtergrond

"Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam blijft de standaard zetten voor fine dining in Nederland."

Het logo van Tripadvisor is een groene cirkel met een uil erop.

Travelers' Choice Best of the Best

2024


Een grijze letter b op een witte achtergrond.

REFINED FLAVOURS

Welkom bij Ciel Bleu. Hier stapt u in de wereld van onze refined flavours. Waar het draait om details en alles tot in perfectie samenkomt.

Onze gerechten, de wijnen, de ambiance en de persoonlijke service maken een bezoek aan Ciel Bleu tot een onvergetelijke gastronomische ervaring met een panoramisch uitzicht op Amsterdam.



Wij staan voor puur koken met lef, liefde en ambacht. De internationale keuken van Ciel Bleu combineert feilloos traditionele en innovatieve technieken. Wereldse invloeden en specerijen maken ieder gerecht tot een excellente culinaire smaakbeleving. 


Een zwart-wit tekening van een vlinderdas op een witte achtergrond.

Van business casual tot smart casual (geen korte broeken, geen teenslippers)

Dress code

Een zwart-wit tekening van een auto op een witte achtergrond.

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid.


Het parkeertarief is € 6,50 per uur.


Hotelgasten betalen € 65 per 24 uur.

Parkeren

Een zwart-wit tekening van een klok op een witte achtergrond.

Dinsdag - zaterdag

Welkom tussen 18:30 en 20:00 uur


Gesloten op zondag en maandag


Openingstijden

Een zwart-wit tekening van een telefoon waar een golf uit komt.
Een bord met eten waar een lepel uitsteekt

Exquisite Creations

ONZE GERECHTEN

Bij Ciel Bleu proeft u pure wereldse invloeden en pure ingrediënten en specerijen. Dit brengen we bij elkaar tot een originele en verrassende smaakbeleving. Elke hap is een reis op zich. Inspiratie doen we op in alle hoeken van de wereld. Daarbij maken we gebruik van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Onze gerechten nemen u steeds verder mee in vervoering, terwijl het hoofdingrediënt de boventoon voert.

Unified Excellence

EEN TEAM

Executive Chef Arjan Speelman, Chef de Cuisine Mike Klaassen en Service Manager Francesco Simonelli leiden het gepassioneerde team van Ciel Bleu. Samen, met hun unieke expertise en gedeelde liefde voor fine dining, creëren zij een onvergetelijke totaalbeleving. 

Drie mannen staan ​​naast elkaar in een keuken.
Een groep mensen in pak en stropdas poseert voor een foto in een kamer.

MET ZORG SAMENGESTELD

WIJN

Laat u adviseren door ons team van sommeliers, onder leiding van SVH Wijnmeester Noël Vanwittenbergh en sommelier Niccolò Benigni. Zij hebben een exclusieve wijnselectie samengesteld van compromisloze kwaliteit, met zowel traditionele als verrassende keuzes die perfect harmoniëren met onze gerechten.

null
Het logo van de Michelingids bestaat uit een rode bloem met een hart erop.

Chef, Arjan Speelman en zijn team hebben opnieuw twee Michelinsterren behouden voor Ciel Bleu Restaurant. Het restaurant met internationale keuken heeft deze bijzondere erkenning al sinds 2007. De inspecteur licht toe: “Ciel Bleu maakt zijn naam meteen waar. U eet hier namelijk op de bovenste verdieping van luxe Hotel Okura Amsterdam en hebt een spectaculair uitzicht op de blauwe hemel en de Amsterdamse skyline. Wauw! De keuken van Arjan Speelman is technisch en creatief. Het is doorspekt met mondiale invloeden en specerijen. Ieder detail is precies, elke hap een verrassing.”

Een groep mannen staat voor een grote muur.

EXCLUSIEF DINEREN

CHEF'S TABLE

De Chef’s Table bevindt zich in het bruisende hart van de keuken van Ciel Bleu. Deze privé-dineroptie biedt een exclusieve dinerervaring voor groepen van 4 tot 9 gasten.


Voor deze onvergetelijke gelegenheid kunt u kiezen uit drie voortreffelijke menu’s:


  • Ciel Bleu Menu*
  • Caviar Experience*
  • The Signature Experience, inclusief aperitieven, wijnarrangement, water, koffie en een exclusief Ciel Bleu-geschenk.



*Let op: dranken en andere consumpties zijn niet inbegrepen bij het Ciel Bleu Menu of de Caviar Experience, maar kunnen aan tafel besteld worden. Het Prestige Menu is niet beschikbaar bij de Chef’s Table.


Een lange tafel en stoelen in een vergaderruimte

PRIVÉ EXPERIENCE

PRIVÉ DINEREN

Ciel Bleu biedt privé-dinerervaringen voor speciale gelegenheden. Deze ervaring is perfect voor grotere gezelschappen en biedt culinair meesterschap in een intieme setting. 


De Starlight is een unieke locatie met adembenemend panoramisch uitzicht vanaf de 23e verdieping. Deze exclusieve ruimte is ideaal voor vergaderingen en diners en kan groepen van 11 tot 18 gasten accomoderen. Voor meer informatie over privé-dineren kunt u contact met ons opnemen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6788 300.

Een telescoop staat op een statief en kijkt uit over een stad.

PANORAMISCH UITZICHT

HOTEL OKURA AMSTERDAM

Ciel Bleu bevindt zich in Hotel Okura Amsterdam. Vanaf de 23e verdieping van dit 5-sterrenhotel biedt het restaurant een adembenemend uitzicht over de hele stad.


Verleng uw verblijf in Hotel Okura Amsterdam na een diner bij Ciel Bleu, waar elk detail Omotenashi weerspiegelt— Japanse gastvrijheid vanuit het hart.

Share by: